Nieuws van Dorpsbelang December

En dan is het alweer december, het jaar is bijna ten einde. Er is een hoop gebeurd, mooie dingen maar ook minder mooie dingen. Een moment van terugblikken en vooruitkijken. Maar ook van genieten met elkaar van de gezellige dagen rond kerst. Helaas is dat niet voor een ieder even vanzelfsprekend, dus laten we ook omzien naar elkaar zodat het voor iedereen een gezellig kerstfeest wordt. 

Ook een maand met nog een tal aan activiteiten in het dorp. De kerststal zal weer worden opgezet, er wordt een kerstwandeling gehouden en natuurlijk kunnen we oudejaarsnacht terecht in de tent van oud en nieuw feest Rutten. Op 30 december zal Fraai het kabouterpad gaan aanleggen, welke op 6 januari officieel geopend gaat worden.We hebben ook al een mooie activiteit gehad, de kunstbeurs met de opening van de wall of fame bij de voetbal en de mooie nieuwe wand in de bar. Heel mooi hoe het allemaal geworden is, petje af voor alle creativiteit die het dorp herbergt.


En het nieuwe jaar beginnen we op 2 januari met de nieuwjaarsreceptie in het klavier. Dat is dus weer een prachtig gevarieerd programma voor de komende tijd. Rest mij jullie fijne feestdagen en een goede jaarwisseling toe te wensen.


Ook gezien

De trofee die we gewonnen hebben met het tulpenmozaïek staat, na eerst een halfjaar in Luttelgeest te hebben gestaan, nu eindelijk in het Klavier.

 

AED cursus

Afgelopen maand zijn er 2 avonden een reanimatie/AED training geweest. Hier konden de geïnteresseerden, onder leiding van Thea Kroes, leren wat te doen bij het aantreffen van een bewusteloos persoon. Er was een mooie opkomst en we kijken terug op een geslaagde activiteit.

 

Nieuwsoverzicht