Nieuws van Dorpsbelang

Klik hier om het laatste nieuws te lezen.

Januari 

Ondanks dat we door de bijzondere start van het nieuwe jaar ons genoodzaakt voelden om de nieuwjaarsreceptie te verzetten naar de vrijdag, had dat geen gevolgen voor de opkomst en de gezelligheid. Het was een prachtige avond waar de verenigingen zich op leuke wijze presenteerden. Het klapstuk van de avond was Thomasvaer en Pieternel die, uitgedost als Woke Joke en Geert Wilders, op voortreffelijke wijze de gebeurtenissen van het afgelopen jaar doornamen.
De dag erna op 6 januari is, onder goede belangstelling, het kabouterpad geopend, door de burgemeester. Wat ziet dat er mooi en gezellig uit zeg, daar kunnen heel wat zoek- en wandeltochtjes gemaakt worden. En met de extra bijdragen van Kern met Pit die hiervoor ontvangen is kan er nog meer moois aan worden toegevoegd. De eerste grondwerkzaamheden voor de Stiepe Staete zijn ook daadwerkelijk van start gegaan. Hoewel dat ook was toegezegd, is het toch altijd fijn om te zien dat dat dan ook gebeurt. 

 

Februari
Terwijl ik dit schrijf wordt er op de tafel, voor mij, druk genaaid om er met carnaval er weer mooi bij te lopen. Ik hoop dat we weer kunnen genieten van een geslaagd carnavalsfeest met een mooie optocht. Houden jullie er rekening mee dat zaterdag 10 februari van 12.00 uur tot 14.30 uur het dorp minder toegankelijk is?  

 

Gasloos wonen?
Wil je meer weten over het gasloos maken van je huis, kom dan 2 maart naar de bijeenkomst van werkgroep wonen 2.0 over dit onderwerp. Over dit onderwerp zal via de socials en de Rep en Roer nog nader worden bericht. Hou het in de gaten!  

 

Algemene leden vergadering Vereniging Dorpsbelang Rutten
Om alvast in de agenda te zetten: Dinsdag 26 maart is de Algemene leden vergadering van dorpsbelang Rutten. De aspirant-leden schuiven de eerste vergaderingen alvast aan om te proeven aan het dorpsbelang

 

Nieuwsoverzicht