Nieuws van Dorpsbelang

Lees het hier!

Waar een klein dorpje groot in kan zijn. Daar verbaas ik me toch iedere keer weer over.
De ene activiteit na de andere activiteit volgt elkaar op. En dat allemaal mogelijk gemaakt met en voor elkaar. 

Een van aandachtspunten die het bestuur heeft is om de jeugd meer bij het dorp te betrekken. Het Paintball event was een geslaagde activiteit voor de jeugd met rond de 40 deelnemers. We hopen dat de toon is gezet en dat er meer ideeën en initiatieven komen vanuit de jeugd.

Een andere en mooie activiteit was het Forza4Willem festival. Een prachtig initiatief wat werd beloond met schitterend lenteweer.

 

Een ieder die z’n rondje bij de rotonde heeft gemaakt kan het natuurlijk niet zijn ontgaan. David Bowie himself lag daar uitgebeeld in tulpen te ‘shinen’ in een Tulpenmozaïek. Rutten heeft de 3e prijs gewonnen en daarmee ook dit jaar een podiumplaats weten te bewerkstelligen. 

 

Een goedbezochte en gezellige Jaarvergadering Dorpsbelang hebben we eind maart georganiseerd. Alle ins & outs zijn weer gedeeld en besproken met de leden. Dit jaar met als bijzonder moment natuurlijk het afscheid van Wilco Weultjes als vertrekkend voorzitter. Vanuit deze plaats willen we Wilco bedanken voor alle inspanningen en zijn grote mate van betrokkenheid. Een andere verandering in het bestuur is de komst van Chris de Jong en Jannette Weultjes. Een welkome aanvulling om ons bestuur slagvaardig te houden en de overdracht in de toekomst vlekkeloos te laten verlopen.

 

Voor de jeugd is Koningsdag weer feestelijk ingeluid door de fanfare en na het hijsen van de nationale driekleur en de Ruttense vlag barsten de Koningsspelen in alle hevigheid los.

 

In de komende weken hebben we het vooruitzicht op de Dodenherdenking op 4 mei. U bent allen van harte uitgenodigd om hier bij stil te staan of aanwezig te zijn de Plaats in het midden van het dorp.


Iets wat minder stil is op 4 mei, maar wel een groots en spectaculair is de Auto- en brommercross op de IJsbaan. 
En op 8-9 mei het Nachtoernooi waar meer dan 40 teams aan meedoen. En in de avond een fantastisch optreden van de band ‘Full House’. Iedereen is welkom op deze gezellige dagen!

 

Ik wens alle lezers namens het bestuur een mooie maand toe en dat we de Lente (alsnog) met een heerlijk zonnetje mogen beleven.

 

Marco Simmers

 

Nieuwsoverzicht