Nieuws van Dorpsbelang

Algemene ledenvergadering

En dan is het al weer april. Afgelopen maand een goede Algemene Leden Vergadering gehad met een mooie opkomst met gasten uit de gemeente, politiek en de buurtdorpen. We hebben afscheid genomen van Anne Backx en willen haar hier nogmaals bedanken voor haar inzet in de afgelopen jaren. Als opvolgers voor Anne en René hebben we Linda Groot Koerkamp en Marco Simmers verwelkomt als nieuwe leden van dorpsbelang en we wensen hun veel succes en plezier.
Een andere personele mededeling is dat Wilco Weultjes het voorzitterschap van dorpsbelang op zich zal nemen.


NL-doet

Zoals gehoopt was er goede deelname bij NL-doet, het was jammer dat door het weer Fraai de activiteiten moest uitstellen, gelukkig kon dat een week later wel doorgaan. Er is veel werk verzet in de speeltuin, op het voetbalveld en in het Klavier. Ik zou zeggen ga maar eens kijken. Ook de gezamenlijke lunch ging er bij iedereen goed in. Iedereen van harte bedankt voor jullie inzet en we zien jullie volgend jaar graag weer terug bij NL-doet!  


Eerste kievits ei. 

Noemde ik in het vorige stukje dat de lente in aantocht is, vond een paar dagen later onze jeugdige dorpsgenoot, Luuk Groot Koerkamp het eerste kievitsei in Flevoland. Leuk toch.

 

Nieuwsoverzicht