Nieuws van Dorpsbelang

Lees het hier.

Smeltende ijsklontjes

Wat een schitterende feestweek hebben we mee mogen maken. Grote aantallen bezoekers en deelnemers bij menig activiteit. En bovenal gezelligheid en sportiviteit voor jong en oud minder jong. Vanuit deze plaats willen we de organisatie van de Feestweek en Het Klavier een groot compliment geven voor het succesvolle weekprogramma wat is samengesteld. Dank!

 

Maar nu de vraag of het de inwoners van Rutten dan toch echt gegund is? Eindelijk even bijkomen van al dat feestgedruis van de afgelopen maanden. Even twee maanden niets, behalve dan op tijd insmeren, de vegaburger op tijd omdraaien op de BBQ en staren naar smeltende ijsklontjes in een glas limonade. Alles tranquilo en No Spang. Daar zijn wij, als uit de klei getrokken Nederlanders, niet altijd even goed in. Maar bij temperaturen boven de 24 graden toch echt wel aan te raden. Eindelijk tijd voor dat ene boek, een reis naar een mooie vakantiebestemming, dagje weg of gewoon genieten van het goede leven in je tuin of op je balkon.

 

Als bestuur van Dorpsbelang Rutten lassen we ook even een zomerreces in. 

Namens het bestuur wens ik u een fijne zomer toe! En treffen we elkaar weer op het ‘Terug van weggeweest feest’ op zaterdag 7 september en is het weer gedaan met de rust, Rutten kennende haha.

 

Marco Simmers
Voorzitter Dorpsbelang

 

Nieuwsoverzicht