Nieuws van Dorpsbelang

Lees hier het laatste nieuws van Vereniging Dorpsbelang Rutten

Winterslaap

Het is herfst, de bomen laten hun bladeren vallen en de wintertijd is al weer in gegaan. Dus we kunnen met zijn allen lekker in winterslaap. Of toch niet, boven in de Noordoostpolder is een klein dorpje waar ook in deze tijd het bruist van de activiteiten. Op het moment dat ik dit schrijf hebben we net een herfstachtig dorpsfeestje en en de appels en peren verkoop achter de rug. Gelukkig staan er ons ook nog de nodige activiteiten te wachten, zoals de Woon walk-in, Sint Maarten en het Prinsenbal, de intocht van Sinterklaas, de doedag van Fraai en de verloting van de kavels van Buitenom 1. En dan noem ik nog niet eens de wekelijks terugkerende activiteiten. Kortom Rutten BRUIST!

 

Kijk voor activiteiten op: https://www.ruttennop.nl/agenda en organiseer je zelf een activiteit meld deze dan via socials@ruttennop.nl 

 

Vergunningen
Verenigingen die in 2023 iets gaan organiseren waarvoor een gemeentelijke vergunning nodig is, kunnen die aanvraag (volledig ingevuld) sturen naar Ard Stoop via mailadres: ard.stoop@gmail.com of afleveren IJzerpad 14.
Alle aanvragen kunnen dan gezamenlijk ingediend worden, wat geld bespaart!
De link voor de aanvraag van vergunningen staat op de dorpssite www.ruttennop.nl onder kopje Dorpsbelang, vergunning aanvragen. Uiterste inleverdatum is vrijdag 16 december.
Verenigingen dienen zelf de plattegronden van de routes te verzorgen, zonder plattegronden worden de aanvragen niet goedgekeurd door de gemeente.

 

Thomasvaer en Pieternel
We gaan er vanuit dat we 2 januari 2023 weer een ouderwets gezellige nieuwjaarsreceptie hebben, hier mogen Thomasvaaer en Pieternel natuurlijk niet ontbreken. Heb je een leuke anekdote over jezelf of iemand anders uit Rutten.
Stuur een berichtje naar Thomasvaer en Pieternel.
 

Nieuwsoverzicht