Nieuws van Dorpsbelang

Het laatste nieuws van Vereniging Dorpsbelang Rutten kan je hier terugvinden.

Volle bak

Het oude jaar werd uitgeluid met een volle bak in de tent tijdens het oud & nieuw feest Rutten. En nu is het jaar nog geen maand oud en hebben we al tweemaal volle bak gehad in Het Klavier. De eerste keer met de nieuwjaarsreceptie, waar zo'n 300 personen aanwezig waren. De tweede maal was bij de bingo voor de feestweek ter gelegenheid van het 70  jarig bestaan van Rutten. Wat een prachtige avond was dat, mooi om te zien dat deze activiteit zowel jong als oud naar Het Klavier bracht. Als dit de opmaat is voor het dorpsfeest dan krijg ik er nu al zin in.

 

Heel Rutten doet

Op 11 maart is het de landelijke NL-doet dag, in Rutten doen ook diverse verenigingen mee aan deze dag. Het zou mooi zijn als we met zo veel mogelijk Ruttenaren op deze dag de handen uit mouwen steken om hier ons steentje aan bij te dragen. En kunnen we er met elkaar niet alleen een nuttige maar ook heel gezellige dag van maken. Dus geef je op voor deze dag en laat zien dat heel Rutten doet! 

 

Aspirant lid

Wij zijn blij om te kunnen melden dat we Marco Simmers bereidt hebben gevonden om als aspirant lid bij vereniging dorpsbelang te komen. Hij heeft intussen al een aantal vergaderingen meegedraaid.


Algemene ledenvergadering vereniging dorpsbelang

Dinsdag 14 maart is onze jaarlijkse algemene ledenvergadering. De agenda volgt via de website en de dorpsmail.

 

Nieuwsoverzicht