Nieuws van Dorpsbelang

Lees hier het laatste nieuws

Februari

De kruitdampen van het carnaval zijn weer opgetrokken en alle trouwkleding hangt weer netjes in de kast. Dat waren weer roerige dagen in Rutten met de carnaval. Mooie wagens, verklede mensen en een groot aantal toeschouwers op de been met de optocht. Waar een klein dorp groot in kan zijn, fantastisch.

 

Maart

De meesten hunkeren alweer naar wat droger en warmer weer, maar mocht dat nu niet meteen gebeuren, kunnen we gelukkig ook bij elkaar de warmte opzoeken. Want ook in maart staat het nodige op het programma, zo is er onder andere. Een feestje van de Boekuitleen, zij bestaan alweer 10 jaar, wat een mooi initiatief. Zinvol Rutten organiseert een avond over het omgaan met verlies. En de toneelvereniging verzorgt met "De straatprijs" ons een prachtig avondje uit in eigen dorp. En natuurlijk staat wekelijks de koffie klaar in de Dorpshuiskamer en kun je de laatste dinsdag van de maand mee-eten bij het eetcafé.

 

NL-doet

Er wordt door diverse verenigingen meegedaan met NL-doet. Dit wordt gedaan op 9 en 16 maart dus als je niet kon kiezen waar je aan mee wilde helpen kun je nu bij meerdere klussen aanschuiven.

 

Algemene Ledenvergadering dorpbelang Rutten

Dinsdag 26 maart houdt dorpsbelang zijn Algemene ledenvergadering in het Klavier in Rutten. We hopen jullie daar om 20.00 te zien.

Nieuwsoverzicht