Nieuws van Dorpsbelang

December:
Hebben jullie ook zo genoten van de kerstwandeling? Geweldig was het, en wat waren er veel mensen op de been. Zowel vrijwilligers als deelnemers hadden zich in grote getale gemeld om mee te doen aan de eerste editie van de kerstwandeling. Prachtig! Ook het eetcafé heeft in december ook weer flink uitgepakt met een prachtig en smakelijk kerstmenu. En op de valreep van het jaar bedacht de carnaval ook nog een reden voor een feestje, wat was er weer een hoop te doen.

Oudjaar:

Als we naar het hele jaar kijken is er natuurlijk weer heel veel gebeurd in het dorp en het gaat te ver om alles hier te benoemen. Maar het dorpsfeest wil ik in ieder geval nog een keer aanhalen. Dat was geweldig. Wat hebben we genoten met elkaar van deze periode. Want het dorpsfeest is natuurlijk meer dan een week feest. Het gaat ook om de periode vooraf aan het feest waarin we samen toewerken naar de feestweek, om er met elkaar zo goed mogelijk voor de dag te komen. Ik wil dan ook nogmaals iedereen bedanken die er aan bijgedragen heeft dit feest tot een succes te maken.

 

Nieuwjaar:

En toen het nieuwe jaar in met een geweldig oud en nieuw feest. Een compliment voor de organisatie van dit feest. Ik denk echt dat dit bijdraagt aan het goed verlopen van de jaarwisseling. Helaas werd  2 januari de rust op vreselijke wijze verstoord door de brand bij de Groene. Gelukkig zijn alle mensen ongedeerd gebleven. En hebben de hulpdiensten door vakkundig optreden een groter leed voorkomen. Hulde hiervoor. 

 

En nu en nieuwe jaar in, met allemaal een zak vol goede voornemens? Bij dorpsbelang zijn we in ieder geval voornemens om de dorpsvisie te herzien zodat deze weer aansluit bij de actualiteit. En eindelijk zal de bouw van de Stiepe Staete beginnen en mogen we ook de eerste activiteiten op buitenom 1 en 87 verwachten. Zo gaan ook hier de ontwikkelingen verder en dat moet natuurlijk ook, want is er geen gezegde: "stilstand is achteruitgang"?

 

Ik wens jullie dan ook namens dorpsbelang een sprankelend, mooi en gezond 2024.

 

 

 

Nieuwsoverzicht