Nieuws van het eetcafe

Op 19 december organiseerde het eetcafé haar kerstdiner. Niet alleen het culinair hoogtepunt van het jaar, maar vooral ook een fantastisch samenzijn van buren, vrienden, families.

De tafels waren als vanouds prachtig aangekleed. De vrijwilligers van het eetcafé liepen het vuur uit de sloffen om de gasten te bedienen. Bovenal lieten de kooksterren een staaltje hoge school kookkunst zien, Het was in één woord genieten. Er was ook een moment van bezinning toen er een kerstverhaal werd voorgelezen. Een verhaal dat opriep tot begrip voor en mededogen met onze medemens.  Met hoop op een rechtvaardiger en liefdevollere wereld wensen de kooksterren u en de mensen die u lief zijn het allerbeste toe in 2024.

 

Zoekt u nog inspiratie voor uw kerstdiner?
Het MENU van het eetcafé dit jaar: 

Amuse: pizzadeeg pesto boompje 
Soep: heldere groentebouillon met omelet sterretjes
tussengerecht: little gem met tomatentapenade, feta en gerookte eendenborst
Hoofdgerecht: gevulde kiprollade met craberry en pistache
https://www.keukenliefde.nl/gevulde-kiprollade-met-cranberry-en-pistache/ 
bijgerechten: stuffed jacket potatoes met brie, aardappelkroketjes, groene asperges, stoofperen en cranberrysaus https://recepten.lidl.nl/recept/stuffed-jacket-potatoes 
Nagerecht: grand dessert

Nieuwsoverzicht