Seniorweb gaat verhuizen

De afgelopen jaren hield  het SeniorWeb Noordoostpolder inloopspreekuur en computerlessen in een lokaal van Basisschool De Planthof aan de Fjord 44 te Emmeloord. Maar De Planthof heeft alle lokalen  zelf nodig dus moet SeniorWebNoordoostpolder naar een andere lokatie.

Emmeloord – SeniorWeb-Noordoostpolder gaat per 1 augustus 2022 verhuizen.

 

SeniorWebNOP is een vrijwilligersorganisatie en sinds de oprichting; 28 juli 2003, helpt SeniorWebNOP zoveel mogelijk 50-plussers wegwijs te maken in het gebruik van de huidige moderne communicatiemiddelen. Of dat een PC, een laptop, tablet of smartphone is, of alle nieuwe op de markt komende ICT toepassingen. Bij SeniorWebNOP leer je ermee om te  gaan of wordt je geholpen een probleem op te lossen. Want de computer vindt steeds meer toepassingen in de steeds verder  digitaliserende maatschappij. Denk aan 'face-timen' met de kleinkinderen. Of het bekijken van hun 'video-flogs'. Hoe vind je het juiste YouTube filmpje......of maak je er zelf één? Hoe stel ik op Facebook in wie mijn berichten kan/mag lezen?  of....Waar vind ik handige apps en hoe installeer ik ze op mijn smartphone of tablet? 

 

Wanneer je daar hulp bij nodig hebt ben je bij SenoirWebNOP aan het goede adres. 

Tja, dat adres!  Gelukkig kunnen we melden dat we na de verhuizing, met ingang van  1 september het inloopspreekuur gaan houden in buurthuis “Espelervaart” , Atlantischestraat 18 in Emmeloord. Wel verandert de dag en tijd; van de woensdagochtend, gaan we naar de MAANDAGOCHTEND, van 9.30 tot 11.30 uur. De eerste inloopochtend is op maandag 5 september 2022. En de koffie van het buurthuis is prima. Koekje erbij? De Inloop is voor iederen! Je hoeft geen lid te zijn van SeniorWeb en ook met de simpelste vraag ben je welkom.

Ook in de dorpen willen we actief zijn. Wanneer er in uw dorp behoefte is aan ondersteuning op digitaal gebied, regelmatige vragen zijn op gebied van computer of smartphone gebruik? Dan komen we graag op bezoek bij de soos of koffieochtend/middag. Koekje erbij?

 

SeniorWebNoordoostpolder is te bereiken via  www.seniorwebnop.nl   
of via ons telefoonnummer 06-8338 2721.

 

Nieuwsoverzicht