Vacature AllesKids

Kinderopvang Alles Kids biedt professionele en kleinschalige opvang voor kinderen van 0 t/m 12 jaar in de regio Noordoostpolder.

 

Vacature Groepshulp

 

Voor onze locatie in Rutten zijn wij per direct opzoek naar een enthousiaste groepshulp die de pedagogisch medewerkers op de groep kan ondersteunen. 


Wat zijn je werkzaamheden als groepshulp? 

Een groepshulp is een collega die het werk van de pedagogisch medewerkers op allerlei manieren ondersteunt. Denk daarbij aan licht huishoudelijk werk en het bewaken van de voorraad. Maar ook het helpen bij het begeleiden van kinderen behoort tot de taken van een groepshulp. Als groepshulp heb je een andere rol dan als een pedagogisch medewerker. Je zorgt ervoor dat alle andere zaken soepel verlopen. Onze ideale kandidaat is iemand die het leuk vindt om onderdeel te zijn van het team en enthousiast wordt van werken in een omgeving met kinderen.

 

De baan
We bieden je een afwisselende functie voor 18-20 uur per week, verdeeld over 4 dagen in de week, bij een goed draaiende kleinschalige organisatie. Er is volop ruimte voor eigen inbreng, zelfstandigheid en aandacht voor persoonlijke groei. In een gezellige werkomgeving met inspirerende collega’s die net als jij graag met kinderen werken en jou wegwijs willen maken in je werk. 

 

Wie ben jij?
Jij bent iemand die positief is ingesteld en denkt in oplossingen, je hebt enige ervaring met het werken met kinderen van 0- 12 jaar. Daarnaast kun je zelfstandig werken en creëer je een veilige, hygiënische en stimulerende omgeving voor kinderen. Je bent flexibel ingesteld, gastvrij en hebt een open houding naar collega’s, ouders en kinderen. Je hebt minimaal mbo-niveau 2 werk en denkniveau.

 

Wat bieden wij?
· Een salaris (schaal 3) en arbeidsvoorwaarden conform cao-kinderopvang.
· Tegemoetkoming kosten zorgverzekering conform cao-kinderopvang.
· Vakantietoeslag 8% van het jaarloon die wordt betaald in mei.
· Eindejaarsuitkering 3% van het jaarloon die wordt betaald in december.
· Reiskosten conform cao-kinderopvang. 

 

Nieuwsgierig geworden? 
We vragen je niet om hele lastige sollicitatiebrief te schrijven of zenuwslopende gesprekken te voeren. Als jij interesse hebt en je beschikt over de juiste houding, kom dan bij ons speeddaten! In een rap tempo ontmoet jij een aantal collega’s en ondertussen vragen wij jou van alles en nog wat! En ben je deze ronde door? Dan volgt daarna een dag(deel) meelopen op locatie. Is dat positief verlopen, dan gaan we weer met elkaar in gesprek of het van beide kanten klikt en wie weet hebben we een match! 


Aanmelden voor het speeddaten kan door een mail te sturen naar info@alleskidsrutten.nl, t.a.v. Jeske de Haan. 
Zet in je mail welke dag(en) je niet kunt speeddaten. 

Nieuwsoverzicht