Vacature Maatschap Schot-Rutten

Bij Maatschap Schot-Rutten zoeken we een bedrijfsleider voor op het land, iemand die graag buiten werkt en een helicopterview heeft. Ben jij die landbouwer die graag 10 tot 15 medewerkers aanstuurt, snel kan schakelen, (meer dan) fulltime wil werken en verantwoordelijkheid kan nemen? Dan leren we je graag kennen!

Onze belangrijkste producten zijn tulpen en lelies, aardappels en uien. Daarnaast telen we bieten en tarwe. In totaal bewerken we zo’n 250 hectare in de Noordoostpolder. Van maart tot december zijn we actief op het land. We doen vrijwel alles in eigen beheer, van planten tot gewasbescherming en van oogsten tot het onderhoud van de machines. 

 

Collegiaal team
Binnen het team van Maatschap Schot-Rutten hangt een goede en collegiale sfeer. We waarderen het als iemand zelfstandigheid laat zien en zelf kan inschatten welke werkzaamheden moeten gebeuren. Omdat niet iedereen dit kan, hebben we een bedrijfsleider voor op het land nodig die het overzicht houdt en medewerkers aanstuurt die hierbij begeleiding nodig hebben. Ons bedrijf is groot in omvang en we pakken veel aan. Soms voeren we ook werkzaamheden uit voor andere akkerbouwers en bollentelers. Meer en meer investeren we in nieuwe machines.
 
Maatschap Schot-Rutten in het kort:
- 250 hectare tulpen, lelies, aardappels, uien, bieten en tarwe
- Een team met 10 tot 15 vaste medewerkers en zzp’ers
- Goede werksfeer en collegialiteit 
- Iedereen doet wat bij hem/haar past
- Zelfstandigheid wordt gewaardeerd
- We investeren in nieuwe machines
- Mogelijkheid voor opleiding en training

 

We leren je graag kennen
We zoeken een bedrijfsleider voor op het land die maximaal circa 15 minuten rijden van Rutten (Noordoostpolder) woont. Je kunt bij ons in dienst komen, maar ben je zzp’er en spreekt deze functie je aan, dan nodigen we je ook uit om te reageren. Laat ons weten dat je interesse hebt via schot-rutten@live.nl of bel met Mark-Jan Schot 06-1023 6169.

Nieuwsoverzicht