Website en social media Rutten

Wat fijn dat ook jij ons weet te vinden!

https://www.ruttennop.nl/ 

 

Wat weten al veel mensen ons te vinden op de website en socials van Rutten! Fantastisch. We krijgen bijna dagelijks mailtjes met verzoekjes voor het delen van informatie. Het gaat over activiteiten, die dan een plek krijgen in de agenda, maar ook nieuwtjes voor in het nieuwsoverzicht. Super. Want zo maken we samen de website vernieuwend en is het ook leuk en informatief om er weer eens een kijkje op te nemen. 

 

Maar anno 2023 moeten we de social media ook niet vergeten. Elke verandering op de site wordt ook gepost op onze kanalen. We zien ook dat de oudere generaties nu meer te vinden is op Facebook en Instagram. We delen hier nieuwtjes over ons dorp, maar ook van de gemeente, politie, buurtwerkers en onze buurtdorpen in de polder. 

 

Wil je nu ook iets plaatsen? Mail naar socials@ruttennop.nl en wij denken met je mee. Niets is te gek, als het maar Rutten gerelateerd is. Zo kregen wij laatst een verzoek van de voedselbank Lemmer i.s.m. de Albert Heijn Lemmer maar ook een oproep voor sterke dames voor de Gia Meiden roeiploeg. Meteen veel reacties en het doel is behaald.
Ontdek je nu dat jouw vereniging of bedrijf er nog niet op staat, of dat de juiste informatie niet volledig is? Dat ligt dan aan jezelf, want dan heb je het nog niet ingestuurd -> socials@ruttennop.nl 

 

Facebook: /ruttennop
Instagram: /ruttennop 

 

Tot snel!


Commissie website en socials Rutten,
Marjolein Bouma en Krista Hadders.

Nieuwsoverzicht