Boekenuitleen

“Lezen is dromen met je ogen open”

In 2014 werd onze droom werkelijkheid met de start van De Boekenuitleen Rutten. Met het wegvallen van de bibliobus, wilden we boeken en het lezen ervan voor alle Ruttenaren laagdrempelig houden. Met hulp van 13 vrijwilligers zorgen we ervoor dat de boeken netjes op de schappen komen te staan en iedereen naar hartenlust kan lezen.

 

Gratis en zo lang als je wilt

Ons principe is simpel. Heb je boeken over, dan breng je ze naar de Boekenuitleen. Wij controleren op bruikbaarheid en zetten de boeken in het systeem én op het schap. Wil je een boek lezen, zoek dan in de schappen of stuur ons een berichtje om te checken of we jouw gezochte boek in de collectie hebben. Onze boeken kun je zo lang als je wilt en gratis lenen.  

 

Wat en wanneer je wilt

Wij hebben boeken in de categorieën thrillers, romans, streekromans en grootletterboeken.

Sinds wij met de uitleen in Het Klavier gevestigd zijn kun je er alle werkdagen tussen 07:00 uur uur ’s ochtends en 18:00 uur ’s middags terecht om boeken uit te zoeken. Ook als je ’s avonds een vergadering o.i.d. in Het Klavier hebt mag je gerust een boek ophalen.

Afbeelding

 

 Specifieke wensen? Stuur ons een bericht! 

 

Mail Boekenuitleen

 

Het is nog steeds zo: mocht u hulp nodig hebben, dan is er elke laatste vrijdag van de maand tussen 10:00 uur en 11:00 uur een van de vrijwilligers aanwezig om u te helpen. 

 

Whatsapp: 06-81561051 (Willemien)

Voor overige vragen kun je ook bij Anja terecht: 06-12625623

 

Tot ziens!

Anja & Willemien