Eetcafe

In januari 2017 zijn wij gestart met het Eet Café Rutten om, in het kader van Rutten ontmoet, één avond in de maand gezellig met elkaar aan de tafel te zitten. Het eetcafé (in zijn huidige vorm) is een initiatief van Janny Beugeling en Anja Nijenhuis.

 

Aanvankelijk genoten zo’n 25 dorpsgenoten van een heerlijk 3 gangendiner. Dat die maaltijd in de smaak viel mag duidelijk zijn; tegenwoordig schuiven er zo’n 35 à 40 personen aan.  Voor het samenstellen van het menu, het koken, bedienen en afwassen zijn uiteraard heel wat mensen nodig. Inmiddels verlenen 18 vrijwilligers hun medewerking aan het eetcafé. Iedere maand stroopt een aantal van hen de mouwen op om een heerlijke maaltijd te bereiden. Doelstelling van het eetcafé is tweeledig: enerzijds dorpsbewoners bij elkaar brengen onder het genot van een heerlijke maaltijd, anderzijds de gasten kennis laten maken met gerechten die normalerwijs niet dagelijks op tafel komen. Elke maand wordt er gekookt met een knipoog naar een bepaald thema.

 

De maaltijd wordt elke laatste dinsdag van de maand geserveerd rond de klok van 17.30 uur.  De zaal is open om 17.00 uur zodat er ook nog wat tijd is voor een aperitief.

 

U kunt zich uiterlijk een week van te voren opgeven.

 

Mail Eetcafe

 

Anja Nijenhuis: 06-12625623 

 

Met een smakelijke groet, 

“De kooksterren van Rutten“

 

 

 

 

 
 
 
 
Afbeelding