Parkinson inloopavond

13 maart 2024

De Noordoostpolder, Urk en omgeving is één van de gebieden waar Parkinson helaas steeds meer mensen treft en dan niet alleen de oudere generatie, maar al vanaf in de dertig jaar. Als je op jongere leeftijd Parkinson krijgt roept dat andere vragen op, dan wanneer je de 70 gepasseerd bent. 

 

Daarom organiseren de Werkgroep Parkinson Café Emmeloord (NOP/Urk/e.o.), Ergotherapiepraktijk N.O.P. en Vita Nova Praktijk voor Fysiotherapie een speciale Parkinson Inloopavond voor jong tot ca. 70 jaar op woensdag 13 maart a.s. van 19.30 - 21.00 uur.


Iedereen die jonger is dan ca. 70 jaar en die Parkinson of een Parkinsonisme heeft, maar ook eventuele mantelzorgers, familieleden en overige belangstellenden zijn hierbij van harte welkom.

 

Deze avond kan men niet alleen in gesprek met andere mensen met Parkinson, maar ook met de aanwezige mantelzorgers, een fysiotherapeut, een ergotherapeut en een  Verpleegkundig Specialist Parkinson. Verder wordt geïnventariseerd of er belangstelling is, om in de toekomst voor deze leeftijdscategorie activiteiten te organiseren.
 
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Locatie: Huyscafé (ingang hotel, ruimte links), Grandcafé 't Voorhuys, De Deel 20 in Emmeloord.
De koffie en thee staan klaar.
Aanmelden via onze website hoeft niet, maar is wel fijn. 

 

Werkgroep Parkinson Café Emmeloord (NOP/Urk/e.o.)
Ergotherapiepraktijk N.O.P.
Vita Nova Praktijk voor Fysiotherapie

 

Website: https://parkinson-nop.nl/ 
Mail: info@parkinsoncafe-emmeloord.nl

Tel.:  06 105 19 728

Agenda overzicht