Ruimtes

In Het Klavier zijn er meerdere ruimtes die gehuurd kunnen worden voor verschillende gelegenheden. Wil jij bijvoorbeeld een verjaardag, huwelijk, jubileumfeest geven? Of een vergadering organiseren in de MFA, huur dan één van onderstaande ruimtes! 

 

Prijzen 

Zaalhuur, inclusief gebruik beamer, toiletten etc.    
Per dagdeel per ruimte € 50,00 (vrijgesteld van btw)
Per dagdeel voor 2 ruimtes € 75,00 (vrijgesteld van btw)


Naast bovengenoemde prijzen, zijn er meer mogelijkheden in overleg met onze beheerder. Denk hierbij aan iets lekkers bij de koffie, een hapje bij de borrel of een lunch/diner/buffet. 

 

Personeel

Wanneer je gebruik wilt maken van een ruimte dan mag je zelf personeel/vrijwilligers regelen in overleg met de beheerder. Als organisator beslis je zelf of je het personeel/vrijwilligers hier een vergoeding voor geeft. Een voorwaarde is wel dat hij/zij minimaal 16 jaar is. 

 

Heb je verdere vragen over het inzetten van personeel, stel deze aan de beheerder:

Saakje Schuttenbeld

06-15869712

 

Mail beheerder


Faciliteiten 

In Het Klavier zijn verschillende faciliteiten aanwezig. Hierbij kunt u denken aan tv schermen (in diverse ruimtes), geluidsinstallatie en er kan gebruik gemaakt worden van een verrijdbare garderobe. 

 

 

Kleine bar

Wilt u iets organiseren voor een wat kleiner gezelschap, dan is de kleine bar een mooie ruimte. In de kleine bar heerst een knusse sfeer door de bar die in een hoek is gebouwd. De ruimte grenst aan Het Café en de Zaal, waardoor het ook verder uitgebreid kan worden. 

Podium

Het podium is een fijne en rustige ruimte om bijvoorbeeld een vergadering te organiseren. Het podium beschikt over een tv-scherm en kan door middel van wandpanelen volledig afgeschermd worden van de overige ruimtes in Het Klavier.

Zaal

De zaal is de ruimte voor het organiseren voor gelegenheden met een groot aantal bezoekers. De zaal kan afgeschermd worden met wandpanelen om de ruimte kleiner te maken of om juist het café of de kleine bar bij de ruimte te betrekken. Daarnaast kan er gebruikt gemaakt worden van tv-schermen, geluidsinstallatie en is er ruimte voor de garderobe.  

Café

Wilt u een gezellige ruimte reserveren voor een gezelschap dan is het Café een geschikte ruimte. Het café beschikt over tv-scherm een geluidsinstallatie, een biljarttafel en er is ruimte voor de garderobe. 

Ik wil meer informatie

Mail met de beheerder voor meer informatie: beheerderklavier@ruttennop.nl.

Of vul het reserveringsformulier in:

Meer informatie