Vrijwilligerspunt

Vrijwilligers en de vrijwilligerscoördinatoren (VC's)

 

Naast de beheerder, draait het 'Het Klavier' op vrijwilligers. Gea Hogeterp en Lydia Jensma zijn de vrijwilliger coördinatoren (VC's). De groep vrijwilligers is een groep betrokken Ruttenaren, die met plezier dé ontmoetingsplaats van Rutten helpen te exploiteren, zodat het verenigingsleven en (dorps)feesten door kunnen gaan. De vrijwilligers zetten zich op in op uiteenlopende vlakken: bardiensten draaien (van kleine tot grote bijeenkomsten), klaarzetten van de zaal bij grote bijeenkomsten, kleine klussen in en om het gebouw, onderhoud buitenterrein en overige denkbare diensten. 

 

De VC's maken gebruik van inzetrooster.nl. Alle vrijwilligers kunnen via hun persoonlijke inloggegevens inschrijven op de openstaande diensten. Zij bepalen dus zelf wanneer ze een dienst draaien wanneer het hen uitkomt. Dit wordt als zeer positief ervaren. 

 

Verderop vindt u een filmpje met uitleg over inzetrooster.nl en een uitleg hoe u deze website als gebruiksvriendelijke web-app op uw telefoon kan zetten. Heeft u nog vragen over het vrijwilliger zijn of wilt u zich aanmelden als vrijwilliger bij 'Het Klavier' dan kunt u dit doorgeven aan de VC's of de beheerder via onderstaande contactgegevens. 

 

Vrijwilligerscoördinatoren

Gea Hogeterp 06-10384079 

Lydia Jensma 06-21647232

 

vrijwilligersklavier@ruttennop.nl  

 

Beheerder

Saakje Schuttenbeld 06-15869712

 

beheerderklavier@ruttennop.nl 

 

Inzetrooster 

Ga naar inzetrooster

 

Filmpje inzetrooster

 

Uitleg inzetrooster