Werkgroep FRAAI!

 

Wij zijn een creatief en innovatief team, werkzaam binnen de kaders van Dorpsbelang. We zijn altijd op zoek naar uitdagende (verfraaiende) projecten in ons dorp Rutten. 

Wij hebben al veel projecten op onze naam staan, waaronder de Social Sofa aan de Lemsterpoort, het kunstwerk ‘De gezonken kotter’ aan de Plantsoenweg en verfraaiing van de wandelroute ‘Rondje Rutten’. Ieder jaar organiseren wij een Doe-dag. Samen met een groot aantal vrijwilligers brengen we ons dorp in kerstsferen en poten we in heel Rutten bloembollen. In het voorjaar is het altijd weer genieten als de tulpen beginnen te bloeien.

Wij zijn ook verantwoordelijk voor de levende kerststal die ieder jaar midden in Rutten staat. Onder het toeziend oog van de ezel en het schaap brengen veel Ruttenaren rond de kerstdagen een bezoekje aan de stal om het kindeke te bewonderen.  

Wij hebben vele enthousiaste FRAAI-willigers die ons helpen met de uitvoering van onze projecten. Vooral richten zij zich, eens in de maand, op het bijhouden van de centrale rotonde midden in het centrum van Rutten.  

Wij heten Werkgroep FRAAI! mét uitroepteken; want hoe groot of klein ons project ook is, het wordt zeker FRAAI!

 

Wilt u ons bereiken? Stuur dan een mail naar

Mail Fraai

 

Het bestuur bestaat uit

Voorzitter: Cora Ebbers
Penningmeester: Bauke Dijkstra
Secretaris: Ingeborg Mulder
Algemeen lid: Anneke Gorter
Boudwijn Hijlkema
Wilco Weultjes (namens dorpsbelang)
Wessel Brouwer


Een creatieve groet,
Werkgroep FRAAI!


Afbeelding