Wonen

Werkgroep Wonen 2.0 (WGW2.0) is onderdeel van Vereniging Dorpsbelang Rutten. 

 

Het bestuur bestaat uit

Voorzitter: Mark Wever (Dorpsbelang)
Vice-voorzitter: Ard Stoop (Dorpsbelang) 
Secretaris: Arianne De Groene Wondergem
Algemeen lid: Willem Gorter, Sjoerd Schaap, Max van Sinderen, Rianne Kamp, Chantal Dijkveld Stol, Jannette Weultjes en Christa Rozema.

 

De werkgroep houdt zich o.a. bezig met de inbreidingslocatie Buitenom 87 en de centrumlocatie waar het voormalige dorpshuis De Stiepe stond. Deze beide locaties zijn vrijgekomen na de realisatie van MFA Het Klavier.  
Daarnaast houdt de werkgroep zich ook bezig met de uitbreidingslocatie aan de oostzijde van Rutten. Hiervoor is een commissie samengesteld, de zogeheten UCRO (Uitbreiding Commissie Rutten-Oost) waarin diverse Ruttenaren incl. een afvaardiging van de werkgroep zitting in hebben genomen. De UCRO heeft regelmatig overleg met gemeente over de invulling van deze toekomstige uitbreiding van het dorp. 

 

Funda 

 

Mercatus

 

Mail vereniging Dorpsbelang 


Wonen in Rutten

 

Als er iets niet werkt of kapot is in uw straat of buurt, dan vinden wij het fijn als u dat aan ons meldt. Wij kunnen dan gelijk actie ondernemen. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte lantaarnpaal. Ook als u ergens overlast van heeft, kunt u dat melden. Kleine gebreken en ernstige problemen lossen we snel op. Minder dringende zaken plannen we in. Klik op onderstaande button (bron: gemeente Noordoostpolder)

 

MOR melding maken

Buitenom 1 (locatie De Wegwijzer) en Buitenom 87 (locatie De Paulusschool)

 

 

Centrumlocatie “Stiepe Staete” (grotendeels appartementen koop & sociale huur via Mercatus)


Afbeelding

 

Uitbreiding oostzijde Rutten

Afbeelding