Wonen

Werkgroep Wonen 2.0 (WGW2.0) is onderdeel van Vereniging Dorpsbelang Rutten. 

 

Het bestuur bestaat uit

Voorzitter: Jannette Weultjes (Dorpsbelang)
Vice-voorzitter: Ard Stoop (Dorpsbelang) 
Secretaris: Arianne De Groene Wondergem
Algemeen lid: Mark Wever, Willem Gorter, Rita Kraaiveld, Max van Sinderen, Rianne Kamp, Chantal Dijkveld Stol en Christa Rozema.

 

De werkgroep houdt zich bezig met woonzaken, zoals de invulling van de inbreidingslocaties Buitenom 1 en 87 en de centrumlocatie waar voormalig dorpshuis De Stiepe stond. Deze drie locaties zijn vrijgekomen na de realisatie van MFA Het Klavier. Mateboer zal Buitenom 1 ontwikkelen en Xavitas Buitenom 87.


Daarnaast denkt de werkgroep met Gemeente Noordoostpolder mee over de uitbreidingslocatie aan de oostzijde van Rutten. Hiervoor is een commissie samengesteld, de zogeheten UCRO-1 (Uitbreiding Commissie Rutten-Oost fase 1) waarin diverse Ruttenaren incl. een afvaardiging van de werkgroep zitten. De UCRO-1 heeft regelmatig overleg met de gemeente over de invulling van deze toekomstige uitbreiding van het dorp. 

 

Funda 

 

Mercatus

 

Mail Werkgroep Wonen 2.0 


Wonen in Rutten

 

Als er iets niet werkt of kapot is in jouw straat of buurt, dan kun je dat bij de gemeente melden via een MOR-melding (Melding Openbare Ruimte). Denk bijvoorbeeld aan een kapotte lantaarnpaal. Ook als jij ergens overlast van hebt, kun je dat melden. Kleine gebreken en ernstige problemen lost de gemeente snel op. Minder dringende zaken plant de gemeente in. Klik op onderstaande button om een melding te doen.
 

MOR melding maken

Centrumlocatie “Stiepe Staete” (grotendeels appartementen koop en sociale huur via Mercatus)

Image

 

Uitbreiding oostzijde Rutten

Image

 

Paulushof

 

Image