Nieuws van Dorpsbelang

Oud- en Nieuwjaar.

Op het moment dat ik dit schrijf is kerst nog maar net achter de rug en moet oud en nieuw nog komen. En zijn we in een week tijd van heerlijke vrieskou en lekker schaatsen naar bijna voorjaarstemperaturen met veel regen gegaan. Ja het kan verkeren in Nederland. 

Als het goed is hebben we een mooi oud en nieuw feest achter de rug en een geslaagde nieuwjaarsreceptie. Eindelijk heeft de nieuwjaarsreceptie in ons eigen MFA, Het Klavier, plaats kunnen vinden. On-line was ook leuk en uitdagend maar er gaat toch niks boven het echt elkaar ontmoeten. Net zoals de nieuwjaarsreceptie hebben het afgelopen jaar allerlei activiteiten en evenementen voor het eerst in Het Klavier plaats gevonden. Veel dingen gingen goed, sommige misschien wat minder, maar van wat minder ging wordt geleerd om het nog beter te maken. We kijken dan ook uit naar alles wat nog komen gaat. Zo kijken we met elkaar ook uit naar het 70 jarig dorpsfeest Het is altijd mooi om te zien hoeveel energie hierbij vrijkomt en welke onverwachte talenten worden aangeboord. Het is altijd weer prachtig om te zien hoe actief alle straten zijn om goed voor de dag te komen.


Ik wens jullie dan ook allemaal een bruisend en gezond 2023 toe.

 
Melding openbare ruimte(MOR melding)
Ervaart u overlast door woekerend gemeentegroen, kapotte straatverlichting, kapot wegdek of losse stoeptegels? In dat soort gevallen kunt u zelf een MOR-melding (Melding Openbare Ruimte) doen bij de gemeente. Zij zullen dan binnen 24 uur contact met u opnemen. Een MOR-melding kan via www.noordoostpolder.nl/melden-aan-de-gemeente of bellen met 0527-633911. Link voor de MOR-melding is ook vindbaar op de pagina https://www.ruttennop.nl/wonen/ 

 

 

Nieuwsoverzicht